2015. január 21., szerda

DXN Slovakia - Skutočný pasívny príjem, v šiestich jednoduchých krokoch.

Teraz ti ukážem, čo musíš urobiť v šiestich, ozaj jednoduchých krokoch, aby si dosiahol maximálne za šesť mesiacov  pasívny príjem v DXN obchode s Ganoderma kávou.

Znie to dobre? Pusťme sa do toho!
Druhý krok:
Pripojenie sa k obchodu.
Čo??? Už teraz, hneď to musím urobiť?
Áno, lebo potom ti zostanú len štyri kroky k dosiahnutiu skutočného pasívneho príjmu a musíš uznať: tak sa nedá, keď uvažujeme o piatich krokoch, a by si mal pasívny príjem už po jednom kroku.
Vieš, prečo veľa ľudí sa nezapojí do MLM obchodu?

LEBO SA BOJÍ ODMIETNUTIA!
Mám jednu fantasticky dobrú správu!
V online budovaní siete nie je odmietnutie!!!

Vďaka e-mailom rozposlaných internetom, zadarmo podaným inzerátom a na webovú stránku prichádzajúcim, ktorí tam budú nasmerovaní, ťa ľudia neodmietnu. Pokiaľ ich táto možnosť nezaujme, idú jednoducho ďalej, nepovedia ti nie. Rozumieš? Nie je odmietnutie,
nebudú ti vyhadzovať na oči, že ich to nezaujíma.
Zoberme si jednoduchý príklad zo sveta offline!

S niekým sa stretneš (dobrý známy alebo neznámy, to je úplne jedno).
Nechceš a ani nevieš predávať. Nechceš a ani nevieš rozprávať o produktoch s Ganodermou a s tým spojenou obchodnou príležitosťou. 
Dáš mu jednu krabičku kávy, aby ju ochutnal, a pokiaľ mu bude chutiť, tak nech si pozrie webovú stránku. Webová stránka urobí za teba to, čo ty nechceš - predá produkt, predá obchodnú príležitosť. Zas tu nie je odmietnutie a ty sa nemusíš vnucovať.
Myslíš, že to funguje? Podľa mňa áno! Viem to zo svojich skúseností.
Som si istý, že keď teraz čítaš tieto riadky, ak si to dosiaľ odmietal alebo si bol skeptický, teraz sa v Tebe niečo pohlo a zamyslel si sa.
Tu sa musíme zastaviť, lebo nasleduje druhý krok - poviem ti, ako sa vieš pripojiť, krok za krokom.
Pripojenie sa má jedinú podmienku, ktorú keď prekročíš, nemôžeš byť úspešný:
V predchádzajúcom liste popísaný prvý krok.

Vytvor si vlastnú, neochvejnú vnútornú motiváciu, rozumné argumenty, aby si mohol každému pochybujúcemu, odhovárajúcemu, pesimistickému známemu oponovať, keď ťa bude chcieť odhovoriť od tvojho cieľa - vytvorenia skutočného pasívneho príjmu.      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése