2014. október 23., csütörtök

Otázkou nie je či zostarneme, ale ako!

Ak nechcete viniť seba - čo by bolo keby?!
Položte si otázku - čo keby?!
Otázkou nie je  či zostarneme, ale ako!
Otázkou  nie je ako dlho budeme žiť, ale v akej kvaliťe a v akom okolnosťi.
Myslím si , že nie je otázkou ktorá je lepšie predisť ťažkosti , alebo bojovať z liečenim.
Otázkou je či sa rozhodnete v čas alebo len v tedy , ked už lekár oznamí zlú správu.
DXN daj šancu pre svoje zdravie !
  
Podľa priskumoch a štatistikach môžeme konštatovať, že určité množstvo penazí každý človek strový v živote na zdravie , toto nikto nemôže ušporiť! Ale , že na co to ano ! Budte prírodzene zdravý !
Ked ľudia ochorejú ich zdravotný stav je v kríze , dostanú strach a idú k lekarovi aby ich uzdravil.  V takom čase sú ochotný zmeniť svoj životný stýl, a rozhodnú sa , že budú žiť zdravšie. Potom ked majú šťastie  a ziskajú späť svoje zdravie často sa vrátia na nezmenený životný štýl a už sa nevenujú tolko svojmu zdraviu. pre vačšina ľudí je pohodlie dôležitejšie ako zodpovednosť a správný životný štýl.

V skutočnosti väčšina ľudí do 40 rokov obetuje svoj zdravotný stav aby mal peniaze a potom na daľších 40 rokov musí obetovať svoje peniaze aby mal zdravie. Naše zdravie často len vtedy sa stáva dôležitým , ked naš organizmus naznačuje že máme problemy. A v tedy okolo 60 % ľudí ide k lekárovi ostatný bud sa boja alebo sú lahostajný.
Na nás záleží či bereme vážne prevenciu . Známe je z dávna, že v číne lekára platili len do vtedy , kým pacient bol zdravý. V súčasnosti najmä v západnej kultúre len v tedy sa obratíme na lekára , ked ochorieme. Západná medicína  liečí existujúce choroby , utíšenie bolesti, operačné zákroky atd. ... orientálna  medicína sa snaží vyriešiť problemy  od koreňov,  vyhladá skutočné dôvody a tie sa snaží liečiť pomocou vlastné liečebné schopnosti tela.

Pozrieme sa skrátka na 5 dôvodov ktoré môžeme
sledovať vývoj najčastejších chorôb.

1. Nahromadenie toxínov ! Znečistenie životného prostredia ! Potravinový priemysel majstrovsky vyrába potraviny ktoré vyzerajú ako pôvodné ale neobsahujú nič sprírodnej formi ! Sme obkopení syntetickými látkami. Aj od potravin, nápojov , kozmetiky sa nám dostávajú do tela. A tieto latky         môžu spôsobovať zdravotné problemy.    Liečivé byliny , liečivé huby  majú veľkú úlohu v detoxikácií !

2. Kvalitné hladovanie - nedostatok vitaminov a živín ! Nesprávné množstvo tekutiny väčšinou príčiní ochorenia   nedostatku volačoho.
 " Vitaminy sú také látky , že v tedy ochorieme ak ich nebudeme brať. " ( Szentgyorgyi Albert )
Nedostatok živín znamená , že množstvo príjmu potravín je dostčujúca , ale obsach užitočnich látok  je minimalizovaná. Toto nazívajú experti profesionálné hladovanie ktorý sa týka nás všetkých. Tí ktorý už o štvrtej sú unavený alebo len 10-20 minút sa vie sústrediť a potom si musí dať kávu  ked začne užívať výživové doplnky a vtedy si uvedomi , že akú výkonnosť má jeho organizmus. Dnes je už skutocnosťou , že dennú dávku živín nezavedieme do tela ani polovičné množstvo a preto nás organizmus sa nevie regenerovať a samoliečiť. Výživné doplnky neliečia ale pomáhajú pri samoliečbe organizmu.

3. Nedostatok pohybu! Pravidelná fyzická aktivita , sdravé fungovanie organizmu a udržovanie pohody hrá dôležitú  úlohu.

4. Okyslenie - narušenie rovnováhy ph v tele. Ked sme zdravý a kyseliny sú rovnováhe tak naši bunky fungujú  perfektne. pretože jeme viac kyslé jedlá ako alkalické to nám môžu spôsobovať problemy.Pri zmene  ph červené         krvinky sa lepia , krv je hustejšia , kapiláre sa upchajú a stoho dôvodu bunky dostnú menej kyslíka. Liečivé byliny       a liečivé huby  majú obrovskú úlohu o udržiavaní správného ph a rovnováhu tela.

5. Stres! Podľa výskumu Jánosa Selye  najčastejšie choroby stresu sú zlé stravovanie a životného štýla. Stres a  úzkosť môžu hazrňať liečbu a udržiavanie duševného zdravia , ked veľkú úlohu ma vo viere pozitívné myslenie a správný postoj k životu ! Napríklad pri ťažkom nočnom stravovaní zaťažíme tráviací systém a môže spôsobiť únavu, depresiu. Výživné doplnky aj v tejto oblasti sú obrovské , môžu pomôcť adaptáciu organizmu a stresu.

Riešenie nie je také jednoduché aké si mnoho ľudí myslí. Dnes už to nestačí aby sme jedli viacej ovocia , zeleniny alebo synteticke vitaminy, šumivé tabletky atd aby zme si upokojily naše svedomie. Kamiony  ktoré prevážajú ovocie a zeleninu v ktorých dozrievajú a tým sa znizuju vitaminy a užitočne látky. Varením a pečením odstraníme aj tie vitaminy ktoré ešte  tam ostaly. Syntetické vitaminy často spôsobujú  viac škody ako úžitku lebo sa ťažko absordujú.

Aj vitamin C mnoho tisíce prírodnymi latkami inak spúsobý ako v izolovanej forme. A to aj na ostatné vitaminy , minerály , enzimy platí. Prírodný roztok ktorý obsahuje vysokú davku z bylín a liečivých húb ktorý je teraz podporovany a môžu byť použité napríklad v medicíne ako podporná liečba. Npríklad ganoderma, spirulina , cordycerps , noni, lion s name dnes už potvrdzujú výskumy ich účinky.

Vyskušajte DXN - najväčší svetový výrobca ganoderma - odporúčaná najvyššej kvalite a cenovo dostupné produkty, ganoderma v káve , čaji, čokoláde , výživove doplnky , zdravotné a kozmetické výrobky.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése